A+ / A-

Yes BrandIt

Yes-BrandIt 2017/2018

Yes-BrandIt е рекламен каталог на Максофт, който обединява съдържанието на коледният каталог Yes с най-продаваните фирмени работни календари за реклама.

Рекламен каталог Yes BrandIt  съдържа календари, химикалки и рекламни продукти на Максофт IPen химикалки, USB памети, преносими зарядни устройства (Power Banks), силиконови и all inclusive гривни, ключодържатели, запалки, менюта и най-пълната гама работни календари на склад с възможност за фирмен печат на склад в България.

Каталог Yes BrandIt се издава от Maksoft- един от най-големите вносители на рекламни сувенири, производител на фирмени календари, печатни рекламни материали и интернет решения за бизнеса. 

Каталог реклама Yes BrandIt е предназначен за фирми от различни браншове и техните рекламни агенции. Включва голям набор от конкретни продукти и идеи за реклама, продукти и рекламни услуги.

Рекламен каталог Yes BrandIt е един от малкото печатни български рекламни каталози, които предоставят възможност за онлайн проверка наличностите на рекламни материали. 

Освен рекламни материали Каталог реклама Yes BrandIt  предлага набор от интернет услуги и продукти за изграждане на сайтове, seo оптимизация, управление на онлайн репутация и поддръжка на сайтове. 

Интернет каталог Yes BrandIt можете да изтеглите в PDF каталог или да разглеждате във Флаш версия. 

Каталог реклама Yes BrandIt 2017/2018 - Вижте онлайн!

Каталог реклама Yes BrandIt 2017/2018 - Изтеглете в PDF формат!

СВАЛЕТЕ АКТУАЛНАТА ЦЕНОВА ЛИСТА от ТУК

АртикулСтатусКодБройЦена
Печатен каталог Yes Brand It 2017-2018 - 70018 1 3.50


Имате ли нужда от консултация, съвет или оферта за Вашият интернет сайт и/или фейсбук страница? Посочете адреса и отправете Вашето запитване към нас чрез формата по-долу. Ще Ви отговорим бързо!

За определени продукти и количества се ползват Вашата поръчка може да е обект на допълнителни отстъпки!

За валидната в момента отстъпка, моля попълнете запитването!Онлайн каталог и пълна ценова листа можете да свалите от тук!
Цените не включват ДДС. Компанията работи само с фирми!

  • Компанията работи основно с рекламни агенции, търговци на едро и крайни клиенти- фирми.
    За съжаление, не можем да се ангажираме с малки поръчки на частни лица!
  • За спешни въпроси и консултации моля позвънете на телефоните за контакт от тук
  • Плащането е 50% авансово, 50% при получаване на готовата продукция;
  • Ползват се отстъпки за годишен оборот или отстъпки по договор от рекламни агенции и крайни клиенти- фирми;