Maksoft.net

faqs

Най-често задаваните въпроси за изработка, поддръжка и SEO оптимизация на сайт, дигитален маркетинг и управление на онлайн репутация. 

Изберете раздел от връзките по долу:

 

интернет, сайтове, SEO оптимизация


В този раздел ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси по изработката, поддръжката и популяризирането на Вашите интернет сайтове.

повече »

Какво е домейн?


Домейнът е Вашето име в интернет. Домейн името представлява съчетание от символи на латиница, чрез които се отваря Вашият интернет сайт и към който се създават Вашите e-mail адреси.

повече »

Интернет понятия


Речник на основните интернет термини в рекламата,   дигиталния маркетинг и SEO оптимизацията. Какво е SEO, CMS, offSite SEO, offPage SEO, CPC, CPM, CTR, директории, търсачки, Google Ads, социални мрежи...

повече »

Какво е динамичен сайт?


Не само интернет системата за управление на съдържанието (CMS) е изискването да наречем един сайт динамичен. Нет Сървис поддръжката и динамичната оптимизация на съдържанието са от решаващо значение за посещаем фирмен уеб сайт.

повече »

Как се създава динамичен сайт?


Как се създава посещаем динамичен сайт в 6 стъпки- бранд, CMS, ключови думи, съдържание, уеб дизайн, SEO оптимизация и копирайтинг...

повече »

Как да излизам по-напред в Google


Вече знаете, че предните позиции в органичните резултати при Google търсене са най-евтиният трафик към сайта Ви! Как сайта Ви да излиза напред в Google и по какво?

повече »

Какво включва Нет Сървис поддръжката на сайт


Активнатата Нет Сървис поддръжка освен дисково пространство за хостинг на интернет сайта включва още:

повече »

Колко струва един интернет сайт?


Колко струва един интернет сайт?- Пълната сметка за всички разходи!

повече »

Как да защитя съдържанието на сайта си?


Притежавате новинарски интернет сайт или предоставяте ценна информация, която искате да предпазите от копиране! Ето отговорите на въпроса

повече »

Начало / Въпроси

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT