Maksoft.net

Световен ден на интернет мрежата

1 август е световният ден на WWW мрежата в интернет. 30 години от идеята за уеб вече 20 години Максофт създава интернет сайтове за бизнеса в България. 

Световната мрежа е замислена от Тим Бернерс-Лий през 1989 г. в центъра на ЦЕРН в Женева, Швейцария, като начин той да общува с колегите си чрез хипервръзки. Четвърт век по-късно WWW се превърна в основно средство за взаимодействие, транзакции и комуникация между хората, отваряйки вратата на възможностите за хората по начини, които биха били немислими за предишните поколения.

20 години ние в Максофт създаваме и оптимизираме интернет сайтове за бизнеса в България. 

 

Иновациите от Максофт


IT Иновациите от МАКСОФТ по години от 1992 до 2021 година:

повече »

Какво е Максофт CMS


Максофт CMS система за управление на съдържанието е първата изцяло българска уеб система за редакция съдържание на сайт, която интегрира хостинг с Google вътрешна оптимизация.

повече »

Какво отличава сайтовете изградени от Максофт Нет


Сайтовете изградени от Максофт Нет имат някои предимства, които други компании не могат да предложат:

повече »

Хостинг със CMS и SEO


Максофт е компания, която интегрира CMS (Системата за управление на съдържанието) и SEO (Оптимизацията на сайта за търсещи машини) в рамките на Вашият хостинг.

повече »

Какво е хостинг със CMS?


Вече много фирми предлагат хостинг пакети при пределно ниски цени, включително безплатно. Коя да изберете е въпрос на предпочитание и потребности. В повечето случаи Ви се осигурява дисково пространство и FTP достъп до него, чрез който можете да качите готов сайт.

повече »

Система за управление на съдържанието (CMS)


Какво е CMS или Система за управление на съдържанието на интернет сайтове (сайт). Система за управление съдържанието на интернет сайтове (CMS - Content Management System) представлява функционалност, позволяваща на клиента да редактира сам съдържанието в сайтовете си. Има различни безплатни и платени CMS. Особеността при Maksoft CMS е, че е изцяло българска разработка, която интегрира хостинг, CMS, SEO, CRM функционалности, поддържа се в реално време и има вградена динамична вътрешна оптимизация за предни позиции в Google.

повече »

Цени за поддръжка на сайт


Цени и ценови пакети за поддръжка на интернет уеб сайт с Нет Сървис. Цени за поддръжка на сайт с осигурена система за управление на съдържанието (CMS), динамична външна и вътрешна сайт оптимизация за Google (SEO), SEO копирайтинг услуги, CRM функции

повече »

Начало /  /  /  / Световен ден на интернет мрежата

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT