Maksoft.net

Онлайн репутация

ORM Одит e интернет маркетиг инструмент за анализ, който показва каква е уеб репутацията на Вашата фирма, стока или услуга.
В случай, на негативна информация ORM Одитът показва как да се постъпи, за да се подобри имиджа и как да се изтъкнат позитивите, за сметка на негативите. 

ORM одитът е важен за бизнеса Ви, без значение дали продавате в интернет или не 

В днешното уеб социално общество, хората формират доверие в избора за покупка  с вирусно споделяне в социалните мрежи, както и като участват в тематични форуми или с мнения в информационни портали. Това важи както за бързооборотните стоки, така и за стоките, които се купуват по-рядко и имат значима цена за потребителския портфейл. В социалният интернет лошата репутация е немислима.  

Ефектът от провеждането на ORM одит

Ефектът? Получавате правилна и навременна информация, която влияе върху продажбите Ви. Разбирате за проблемите, оценявате ги по мащаб и критичност, проличава си има ли водени срещу Вашият бизнес негативни PR кампании. Веднъж прочели ORM Одита, получавате маркетинг стратегия, изясняват се и правилните инструменти, с които правилно да оптимизирате публичният образ на продукта, услугата или бранда си. 

ТОП 5 ползи от ORM одита:

  1. Определяне на Google PR рейтинг: научавате какво не се харесва, какви са негативите и как да повлияете позитивно

  2. Определяне на Facebook PR рейтинг: пресята информация след кръстоване на позитивни и негативни тенденции в коментари и постове

  3. Научавате както тенденциите, така и критичните проблеми, които стоят между бранд, продукт, услуга и крайния клиент

  4. Разбирате дали маркетинговите Ви усилия за позитивен PR, дават резултат при Google класиране и Facebook търсене и споделяне

  5. Получавате конкретни предложения, как да смекчите щетите от Всяка конкурентна негативна PR кампания  

При интерес или други въпроси, позвънете директно на нашите телефони: 
02 846 46 46, 02 846 20 02, 02 846 20 05, 0888 846 006, 0896 846 006

Начало /  / ORM Одит

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT