Maksoft.net

Уеб дизайн

Редизайн на сайт се прави на всеки 3 до 6 години. Редизайнът на сайта следва да запази индексираните в Google връзки, качественото съдържание и да промени кода, така че да осигури оптимална функционалност с новите технологии. 

Редизайн на сайт се налага от промяната в тенденциите на интернет средата. Той трябва да надгради постигнатите позиции и рейтинг на сайта и да осигури по-добра функционалност. 

Адаптивен дизайн

Редизайн на сайта е задължителен, ако нямате адаптивна версия! Вече над 50% от потребителите ползват мобилни устройства. От кричична важност е Вашият интернет сайт да работи оптимално на различни устройства

  • компютри 
  • таблети
  • мобилни телефони

Независимост на дизайна от съдържанието

В Максофт още през 2003 година създадохме система за управление съдържанието на фирмени интернет сайтове, в която дизайна на сайта винаги е бил независим от съдържанието! Това дава възможност на дизайна да се развива, преработва или променя независимо от съдържанието. 

Тази възможност е залегнала и във всички появили се по-късно системи за управление на съдържанието, вкл. известните безплатни платформи Wordpress и Joomla. 

Ако Вашия интернет сайт е статичен,

необходимо е еднократно препрограмиране в рамките на съществуващият или нов уеб дизайн- това ще ви даде свободата да контролирате и управлявате съдържанието в сайта си. 

 


Начало /  / Редизайн или нов сайт

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT