Maksoft.net

Мартин Каменов, bTV, онлайн репутация, интернет репутация

Всяка втора българска застрахователна компания или туристическа агенция и всяка трета банка трябва да се заеме спешно с онлайн репутацията си. Това каза пред bTV Мартин Каменов- управител на Максофт в репортаж за управление на интернет репутация по bTV новините.

Доста водещи ПР специалисти се опитват да спират негативните мнения- това не води до нищо добро. По удачният според Мартин Каменов от Максофт подход е създаване и оптимизиране на положителната информация в уеб.

Важно е да се знае, че в интернет винаги може да има положителна и отрицателна информация, но понеже хората са склонни да споделят повече негативните мнения, всяка фирма трябва да полага усилия за правилно отразяване на събитията случващи се около компанията както и на мненията за предствавяните от нея марки и услуги. 

Положителната информация за вашата фирма, продукт или услуга следва да се помести и оптимизира в контролирани от вас или Вашата PR агенция сайтове и да се оптимизира така, че да "избута" негативните мнения.

След като положителната информация е създадена и отразена професионално следва етапа на поместването и в интернет. Поместването следва да се извършва от фирма с опит уеб технологиите.

Максофт поддържа над 100 хиляди интернет страници в първата българска глобална Система за управление съдържанието на интернет сайтове, която интегрира хостинг с вътрешна SEO оптимизация.

Алгоритъмът за външна SEO оптимизация, която компанията внедри през 2008 година позволява бърза външна оптимизация и на външни сайтове и източници поместили положителна информация, както и оптимизацията на сайтове правени от други компании или уеб разработчици.

 Избрани сайтове Максофт

Най-актуални страници Максофт

 • Рекламни чаши с печат повече » ...

 • Цени на трафик SEO оптимизация от Максофт Цена на оптимизация за Google

 • Уеб дизайн- изработени интернет сайтове от Максофт Уеб дизайн портфолио

 • Клиенти на Максофт Клиенти

 • Календари 2022 от Максофт Календари

 • Рекламна агенция, печат и интернет реклама от Максофт За фирмата

 • Максофт- рекламни материали и сувенири Начало

 • За Максофт


  Максофт е рекламна агенция с дейност от 1996 година. Фирмата се занимава с изграждане на интернет сайтове и интернет реклама от 1999 година. През 2003 година компанията пуска първата изцяло българска система за управление съдържанието на интернет сайтове, която интегрира хостинг и вътрешна сайт SEO оптимизация.

  повече »

  Репутация


  Принципно нов е алгоритъмът за управление на

  повече »

  Темата за интернет онлайн репутация


  Всяка втора българска  застрахователна компания или  туристическа агенция и всяка трета банка трябва да се заеме спешно с онлайн репутацията си. Това каза пред bTV Мартин Каменов- управител на Максофт в репортаж за управление на интернет репутация по bTV новините.

  повече »

  Как работи Максофт за управление на онлайн репутация


  Принципно различен е подхода на Максофт спрямо предлаганите алтернативи. Ние поддържаме тезата, че в интернет пространството винаги ще има положителна и отрицаелна информация. И за да бъде Вашият сън спокоен, а бизнеса успешен, това което ние правим за клиентите си е създаване и оптимизиране на положителната информация.

  повече »

  Иновациите от Максофт


  IT Иновациите от МАКСОФТ по години от 1992 до 2021 година:

  повече »

  Начало /  /  /  / Темата за интернет онлайн репутация

  Следвайте ни

  Запитване

  Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT