Maksoft.net

Професионалната поддръжка на сайт включва осигуряването на минимум 9 услуги при корпоративен сайт, 13 при електронен магазин и 15 при новинарски сайт. Цената за маркетинг поддръжка на сайт следва да включва услуги за контрол, SEO оптимизация и разпространение на съдържанието на сайта чрез органичен линк билдинг и социални мрежи. 

Техническата поддръжка на сайт

изгражда, развива и контролира функционалностите необходими за успешен маркетинг на сайта в интернет. Това включва техническите параметри за работа на сайта и функционалносите необходими за успешна маркетингова поддръжка и реклама на сайта. 

SEO поддръжката на интернет сайт

включва вътрешна оптимизация на кода, поддръжка на връзки от други сайтове и изграждане на социални сигнали (споделяния в социални мрежи) така че да получите максимален трафик от наличното Google търсене в органичните резултати, без нужда от спонсорирани връзки. 

Маркетинговата поддръжка на уеб сайт

включва управлението както на функционалностите необходими за SEO оптимизиране и разпространение на информацията от сайта към интернет пространството, така и поддръжката на трафик фуния в обратната посока. 

Реклама на интернет сайт

включва управлението на рекламните бюджети в Google и Фейсбук, създаването и свързането на необходимите пиксел кодове, настройката на релевантните страници и създаването на рекламните текстове, така че да се постигне максимална конверсия (резултатност) срещу инвестирания бюджет. 

 

Техническа поддръжка сайт


Професионалната техническа поддръжка на сайт включва осигуряването на минимум 9 услуги при корпоративен сайт, 13 при електронен магазин и 15 при новинарски сайт  на оптимална абонаментна цена. 

повече »

Контент поддръжка на сайт


Нет Сървис контент и Нет Сървис Pro Content са двете най-успешни опции за контент поддръжка на интернет сайт. 

повече »

Цени за поддръжка на сайт


Цени и ценови пакети за поддръжка на интернет уеб сайт с Нет Сървис. Цени за поддръжка на сайт с осигурена система за управление на съдържанието (CMS), динамична външна и вътрешна сайт оптимизация за Google (SEO), SEO копирайтинг услуги, CRM функции

повече »

Facebook поддръжка


Поддръжка на фейсбук страница  с директни резултати, чрез изграждане на трафик фуния и оптимизация на фирмения сайт

повече »

Начало /  / Поддръжка на сайт

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT