Maksoft.net

Изработка на уеб сайт с осигурен български админ панел и Нет Сървис поддръжка за предни позиции в Google. Ние предламе фирмен уеб сайт с активен хостинг, вградени механизми за Гугъл оптимизация и админ панел чрез динамична българска Система за управление на съдържанието (CMS). 

Фирмените интернет сайтове изработени от Максофт се отличават с постигнати предни позиции в Google.

Изработката на интернет сайт от Максофт позволява активирането на Нет Сървис пакети за поддръжка, които оптимизират Вашето съдържание по уникален начин. Това може да намали значително разходите Ви за Google Adwords и за SEO оптимизация, като Ви осигури посещаем сайт с минимални разходи.  

Изработката на интернет сайт от Максофт е с осигурен уеб админ панел на български език, който позволява да редактирате и разширявате информацията в сайта си неограничено и директно от Вашият офис. Вашият админ панел се актуализира в реално време в рамките на пакета за поддръжка на уеб сайта. Ние осигуряваме админ панел базиран на уникална българска система за управление на съдържанието. CMS системата на Максофт е създадена през 2004 година, много преди да съществуват познатите днес безплатни платформи Joomla, Drupal, Wordpress...

Изработката на уеб сайт от Максофт осигурява уникална технология за организация на информацията за предни позиции по широк набор важни за Вашият уеб сайт ключови думи. 

Изработката на интернет сайт от Максофт Ви осигурява независимост на дизайна от съдържанието. Ние можем да препрограмираме Вашият уеб дизайн колкото често Вие пожелаете или колкото често технологиите го изискват, без това да засяга информацията във Вашият интернет сайт и без нужда от повторно въвеждане на текстове във Вашият уеб сайт.
Можете да избирате между Ваш уникален уеб дизайн или бързо активиране на интернет страница с готова структура. 

 

изработка на сайт, изработка на динамичен сайт, изработка на уеб сайт, изработка на уеб сайт с админ панел, сайт със cms

Домейн регистрация

Домейн регистрация

Домейнът е вашето име в интернет. Можете да регистрирате домейн с разширение COM/ EU/ NET/ ORG/ INFO или BIZ  докато друга фирма или частно лице не вземе домейна преди Вас! 

повече »
Цени на интернет сайт

Цени на интернет сайт

Цени за изработка на фирмен уеб сайт с Нет Сървис поддръжка на цени от 0 до 2220 лева. Изработка на интернет сайтове с български админ панел и Система за управление на съдържанието (CMS) от Максофт. 

повече »
Сайт на туристическа агенция

Уеб дизайн - Куийнтурс

При изработка на туристически сайт важно е да знаете, че истинската работа започва след активирането на сайта. 5 са най-важните условия, за ефективен уеб сайт на туристическа агенция: 

повече »
Сайтове за спорт и танци

Стрий Салсерос сайт 2008

Изработка, уеб дизайн, темплейти за спортен сайт. Сайтове за спорт, спортни съоръжения. Сайтове на клубове за танци.

повече »
Сайт за хотел

Ivaielena.com

11 са ключовите елементи, които трябва да се заложат при изработка на интернет уеб сайт за Вашият хотел. Ето изискванията през 2020 година за 

повече »
Сайт на транспортна фирма

Сайт на транспортна фирма

Изработка на сайт за автобусни превозвачи, транспортни фирми, спедитори. Индивидуален уеб дизайн или избор на дизайн за транспортна фирма от най-големият сайт за темплейти- Template Monster. Програмиране, внедряване и оптимизация на Нет Сървис пакет за поддръжка за предни позиции в Google от Максофт.

повече »

Начало / Изработка сайт

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT