Maksoft.net

Тук даваме адресите на някои от българските социални мрежи- сайтове за споделяне на информация. Удобен начин за бързо споделяне на информация. 

За разлика от известните междунарони социални мрежи като facebook и linked in броят хора до които ще достигне посланието Ви е ограничен, но споделянето може да донесе косвен ефект върху Гугъл позицията на споделената интернет страница. 

Задължително Ви препоръчваме създаването на анонсите да бъде възложено на Максофт Нет, PR агенция или журналист. Самите публикации е добре да бъдат извършени от фирмата извършваща SEO оптимизацията на сайта. Последното е важно, за да могат публикациите да повлияят на Вашият Google рейтинг.

Някои от популярните преди години българки социални мрежи вече не фунционират. Това са ping.bg, web-bg.com...

От съществено значение за налагане на корепоративен имидж е организирането на собствени или на обслужващата ви агенция блогове, които да се ползват за връзки в социалните мрежи.

 

Иновациите от Максофт

IT Иновациите от МАКСОФТ по години от 1992 до 2020 година:

повече »
Какво е Максофт CMS

Максофт CMS система за управление на съдържанието е първата изцяло българска уеб система за редакция съдържание на сайт, която интегрира хостинг с Google вътрешна оптимизация.

повече »
Какво отличава сайтовете изградени от Максофт Нет

Сайтовете изградени от Максофт Нет имат някои предимства, които други компании не могат да предложат:

повече »
Хостинг със CMS и SEO

Максофт е компания, която интегрира CMS (Системата за управление на съдържанието) и SEO (Оптимизацията на сайта за търсещи машини) в рамките на Вашият хостинг.

повече »
Какво е хостинг със CMS?

Вече много фирми предлагат хостинг пакети при пределно ниски цени, включително безплатно. Коя да изберете е въпрос на предпочитание и потребности. В повечето случаи Ви се осигурява дисково пространство и FTP достъп до него, чрез който можете да качите готов сайт.

повече »
Система за управление на съдържанието (CMS)

Какво е CMS или Система за управление на съдържанието на интернет сайтове (сайт). Система за управление съдържанието на интернет сайтове (CMS - Content Management System) представлява функционалност, позволяваща на клиента да редактира сам съдържанието в сайтовете си. Има различни безплатни и платени CMS. Особеността при Maksoft CMS е, че е изцяло българска разработка, която интегрира хостинг, CMS, SEO, CRM функционалности, поддържа се в реално време и има вградена динамична вътрешна оптимизация за предни позиции в Google.

повече »
Цени за поддръжка на сайт

Цени и ценови пакети за поддръжка на интернет уеб сайт с Нет Сървис. Цени за поддръжка на сайт с осигурена система за управление на съдържанието (CMS), динамична външна и вътрешна сайт оптимизация за Google (SEO), SEO копирайтинг услуги, CRM функции

повече »

Начало /  /  /  /  / Популярни социални мрежи в България

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT