Maksoft.net

Google SEO Оптимизация

Без аналог като архитектура, висока резултатност и основан на качествен подход. Такъв е алгоритъмът за външна оптимизация на интернет сайт за Google и други търсачки. 

Максофт представи продукта за пръв път през 2008 година в НДК. Тогава от него се възползваха стотици фирми от различни браншове.

От 2017 година услугата не само изгражда връзки към Вашите сайтове, но споделя съдържание в социални мрежи, осигурявайки така важните сигнали за Google и генерирайки допълнителен качествен трафик. 

Към момента базовата външна оптимизация на сайтове се вгражда успешно с пълният набор услуги по дигитален маркетинг в това число към органична Трафик Фуния. 

Особеност на алгоритъма за оптимизиране на сайт е, че компанията използва възможността за бързо изграждане на релевантни връзки, чрез поддържано за целите на клиентите си каествено и релевантно съдържание.

Алгоритъмът позволява оптимизация на сайтове разработени от Максофт или други компании вкл. Open Source платформи (Wordpress, Joomla, OpenCart, Magento, Prestashop и др.). 

Оптимален ефект се постига ако сайтът има изградени активни RSS канали, което позволява оптимизация в реално време и вграждане на услугата в дигитален социален мегафон. 

 


Начало /  / Google SEO Оптимизация

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT