Maksoft.net

Релевантност на съдържанието в един уеб сайт е процес на постигане на баланс в употребата на важните за оптимизацията ключови думи или изрази в отделните елементи на страницата. 

Основните елементи на една интернет страница са 

  • заглавие
  • метаданни - ключови думи, описание, коментари и други данни в html кода
  • текст на страницата
  • връзки в страницата
  • имена на изображения и връзки

Релевантността на съдържанието в един интернет сайт стои в основата на успешната SEO Оптимизация за Google

Ако желаете безплатно да проверим рейтингът на Вашият сайт и да Ви предложим възможности за бърза оптимизация, моля попълнете:SEO копирайтинг или текстовете, които привличат клиенти ...


Текстовете, които привличат читатели и клиенти в интернет е обучение инициирано от Максофт и организирано от най-големият колеж по бизнес комуникации в България - M3 College. 

повече »

Синдикиране на съдържание


Разпространението или синдикиране на съдържание е вашата ключова стратегия за разширяване на онлайн видимостта и влиянието на вашия бизнес чрез собствения активен сайт. Нашата услуга предоставя интелигентен и ефективен начин за споделяне на вашето уникално съдържание с аудитории в различни онлайн платформи, интернет сайтове и социални мрежи.

повече »

Изработка сайт


Изработка на сайтове с осигурени предни места в Google, български админ панел, синдикиране и SEO оптимизация на съдържанието и Нет Сървис поддръжка на сайт.

повече »

SEO Копирайтинг


SEO Копирайтинг- 9 стъпки към съдържание, което ще увеличи поне 50 пъти трафика генериран към уеб сайта Ви от Google и Фейсбук!

повече »

Начало /  /  / Релевантност на съдържание

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT