Maksoft.net

Управление на онлайн репутацията в интернет е практика за мониторинг и оптимизация на текстове и мнения в интернет търсачки и социални мрежи, свързани с фирма, марка/бранд, лице или бизнес. Целта е създаването и оптимизирането на положителна информация и потискане на отрицателната информация.

Абревиатурата ORM означава Online Reputation Management.

 

Онлайн репутация

Принципно нов е алгоритъмът за управление на интернет  онлайн репутация (ORM) и интернет PR в Google, който Максофт интегрира през последните години.

повече »
Темата за интернет онлайн репутация

Всяка втора българска  застрахователна компания или  туристическа агенция и всяка трета банка трябва да се заеме спешно с онлайн репутацията си. Това каза пред bTV Мартин Каменов- управител на Максофт в репортаж за управление на интернет репутация по bTV новините.

повече »
Как работи Максофт за управление на онлайн репутация

Принципно различен е подхода на Максофт спрямо предлаганите алтернативи. Ние поддържаме тезата, че в интернет пространството винаги ще има положителна и отрицаелна информация. И за да бъде Вашият сън спокоен, а бизнеса успешен, това което ние правим за клиентите си е създаване и оптимизиране на положителната информация.

повече »
Иновациите от Максофт

IT Иновациите от МАКСОФТ по години от 1992 до 2020 година:

повече »

Начало /  /  /  / Какво е ORM - Управление на онлайн репутация

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT