Maksoft.net

Google търсене - оптимизация за търсачки

По-кои думи и изрази да излизате напред в Google? Точният анализ е много важен. Има прекалено много инструменти за анализ най-лесният от които са просто сродните търсения, които Google показва под резултатите от търсене. 

Думите и изразите, по които искате да излизате напред трябва да са много. Несериозно е някой да ви оптимизира по 3, 4 или 5 думи само, защото по останалите сродни търсяния напред в Google ще излизат вашите конкуренти. 

Не очаквайте, че е нужно просто да зададете избраните ключови думи в кода или че това е SEO оптимизация. НЕ! Ключовите думи в кода на сайта при липса на релевантно съдържание са практически не само ненужни, но и вредни- те ще поставя сайта Ви назад в резултатите на Гугъл, а не НАПРЕД!

След като сте определили ключовите думи, по които искате да излизате напред е нужно да осигурите релевантни текстове в своят сайт. SEO оптимизация без наличие на текстове е кауза обречена на неуспех. 

При създаването и поставянето на текстовете в своят интернет сайт е много важно да спазвате принципите за релевантност на съдържанието.

Ако имате и най-малки опасение, че няма да се справите наемете SEO копирайтинг специалист или възложете създаването и наливането на текстове на фирма с опит в SEO копирайтинга. 

Как да поръчам SEO оптимизация

Как да заявите SEO оптимизация, така че вашият сайт да излиза напред по определени ключови думи.

Автоматичната оптимизация по алгоритъм от Максофт може да даде резултати до няколко дни по конкретни фрази и изрази. 

За да направим проверка, предварителни съвети и точна оферта, ни е необходима информация за вашия сайт, бизнес и думите, по които трябва да изпреварите конкурентите.

За бърза справка, безплатен преглед и оферта можете да попълните формата.

 

Цена на оптимизация за Google

Максофт предлага SEO оптимизация в пакети от 99 до 600лв без ДДС месечно. Минималната месечна цена за интернет SEO оптимизация в Google е

99 лева без ДДС и включва автоматична offPage SEO оптимизацията на фирма в Google по уникалният органичен линк билдинг алгоритъм на Максофт.

Алгоритъмът е без аналог, осигурява статистика на резултатността, ниска цена и възможност за паралелни действия по оптимизация от други компании.

Автоматичната външна SEO оптимизация от Максофт включва:

 • органичен линк билдинг, чрез създаване на съдържание и релевантни връзки от сайтове под контрола на Максофт;
 • изграждане на социални сигнали във Фейсбук, с пряк ефект върху Гугъл позициите;
 • допълнителен трафик от сайтове с релевантно съдържание;
 • технически мониторинг на кода; 

Автоматичната външна SEO оптимизация от Максофт намалява значително разходите за линк билдинг, но не изключва нуждата от onSite SEO оптимизация, паралелна работа от други професионалнисти в областта на SEO оптимизацията, регистрация в директории, блогинг и други. 

Цената включва интернет SEO оптимизиране за Google чрез органичен линк билдинг на една версия на един интернет сайт,  на един език по алгоритъм без аналог по цени за оптимизация в зависимост от оптимизираните думи (изрази).

Какво включва офертата за SEO оптимизация 

  • Цената за органичен линк билдинг представлява автоматична offPage SEO оптимизация в реално време по алгоритъм без аналог, разработен и приложен от Максофт.
   Алгоритъмът е внедрен през 2008 година и е базиран на изградена от компанията CMS система с глобално управление, създадена през 2003 година и поддържаща над 100 000 интернет страници разделени в над 500 сайта.
   Връзките се поставят в страници с актуално, релевантно съдържание.
   Релевантността се контролира в реално време!
   Активирането, изграждането и актуализацията на връзките се управлява от база данни.
  • Цената включва създаване и управление на външни връзки към оптимизирания сайт
  • Цената включва изграждане на социални сигнали във Фейсбук, с пряк ефект върху Гугъл позициите
  • Цената включва осигуряване на допълнителен трафик от сайтове с релевантно съдържание;
  • Цената включва статистики и ръчен мониторинг на резулатите от оптимизацията в Google.
  • Цените включват препоръки за вътрешна сайт оптимизация, редакция на кода и начин на формулиране на текстовете, спазването, на които е важно за постигането на максимална ефективност.
 • Офертата може да се комбинира с ръчна регистрация в директории и по-скъпа SEO оптимизация за Google, предложена от други фирми.
 • За по-добър ефект и по-ниска цена автоматичната SEO оптимизация може да се комбинира с Максофт Нет сървис пакет за поддръжка на сайт

Максофт е фирмата, която създаде изцяло българска Система за управление съдържанието на интернет сайтове, интегрираща хостинг с onPage SEO оптимизация през 2003 година.

Максофт е компания, която създаде собствен алгоритъм за Google SEO оптимизиране в интернет без аналог.

ОФЕРТА за SEO оптимизация

Пакетни цени за СЕО оптимизиране на интернет сайт


Начало /  /  / Как да излизам по-напред в Google

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT