Maksoft.net

Google търсене - оптимизация за търсачки

По-кои думи и изрази да излизате напред в Google? Точният анализ е много важен. Има прекалено много инструменти за анализ най-лесният от които са просто сродните търсения, които Google показва под резултатите от търсене. 

Думите и изразите, по които искате да излизате напред трябва да са много. Несериозно е някой да ви оптимизира по 3, 4 или 5 думи само, защото по останалите сродни търсяния напред в Google ще излизат вашите конкуренти. 

Не очаквайте, че е нужно просто да зададете избраните ключови думи в кода или че това е SEO оптимизация. НЕ! Ключовите думи в кода на сайта при липса на релевантно съдържание са практически не само ненужни, но и вредни- те ще поставя сайта Ви назад в резултатите на Гугъл, а не НАПРЕД!

След като сте определили ключовите думи, по които искате да излизате напред е нужно да осигурите релевантни текстове в своят сайт. SEO оптимизация без наличие на текстове е кауза обречена на неуспех. 

При създаването и поставянето на текстовете в своят интернет сайт е много важно да спазвате принципите за релевантност на съдържанието.

Ако имате и най-малки опасение, че няма да се справите наемете SEO копирайтинг специалист или възложете създаването и наливането на текстове на фирма с опит в SEO копирайтинга. 

Как да поръчам SEO оптимизация

Как да заявите SEO оптимизация, така че вашият сайт да излиза напред по определени ключови думи. Автоматичната оптимизация по алгоритъм от Максофт може да даде резултати до няколко дни по конкретни фрази и изрази. Цените започват от 80 лева месечно за 10 израза.

За да направим безплатен анализ, предварителни съвети и точна оферта, ни е необходима информация за вашия сайт, бизнес и думите, по които трябва да изпреварите конкурентите.

За бърза справка, безплатен преглед и оферта можете да попълните формата.

 

Цена на оптимизация за Google

Минималната месечна цена за интернет SEO оптимизация в Google е 80 лева без ДДС. Цената е за автоматична offPage SEO оптимизацията на фирма в Google по уникалният алгоритъм на Максофт.

Алгоритъмът е без аналог, осигурява статистика на резултатността, ниска цена и възможност за паралелни действия по оптимизация от други компании.

Моля обърнете внимание, че алгоритъмът е свързан със създаване на съдържание и релевантни връзки от сайтове под контрола на Максофт, но не изключва нуждата от onSite оптимизация, паралелна работа от други професионалнисти в областта на SEO оптимизацията, регистрация в директории, блогинг и други. 

Цената включва интернет SEO оптимизиране за Google на една версия на един интернет сайт по 10 думи или словосъчетания със средна степен на тежест* на един език по алгоритъм без аналог, с включен мониторинг на резултатността.

ОФЕРТА за SEO оптимизация

Цени за Интернет Google SEO оптимизация в зависимост от оптимизираните думи (изрази):

  • Оптимизиране до 10 думи- 80лв/месечно
  • Оптимизиране до 20 думи- 99лв/месечно (+5лв за всяка следваща дума или словосъчетание)
  • Оптимизиране до 50 думи- 199лв/месечно (+5лв за всяка следваща дума или словосъчетание)
  • Оптимизиране до 100 думи- 299лв/месечно  (+5лв за всяка следваща дума или словосъчетание)

Един израз се третира като една дума, ако броят резултати е в определени граници. Един израз може да се калкулира на две или три отделни думи в зависимост от коефициента на тежест (вижте по-долу).

Добавя се цената за: 

 • SEO одит на интернет сайта
 • периодични анализи на кода на уеб сайта
 • вътрешна оптимизация, ако се прави такава
 • регистрация в директории
 • SEO копирайтинг за оптимизираният сайт

Автоматичната Интернет SEO оптимизация може да се активира за минимален срок от 3 месеца

 • при срок от 6 месеца се ползва 10% отстъпка
 • при срок от 12 месеца се ползва 25% отстъпка
 • за всеки следващ сайт или версия с по-малко думи от основния се прави 50% отстъпка

*Тежестта на думите (изрази), които се оптимизират се изготвя в зависимост от броя резултати при търсене, които Google.bg визуализира към момента на стартиране или подновяване на кампаниите както следва:

 • нормална тежест до 500 000 резултата в Google търсене във всички страници (коефициент 1)
 • висока тежест - от 500 000 до 1 000 000 резултата в Google търсене във всички страници (коефициент 2)
 • много висока тежест - над 1 000 000 резултата в Google търсене във всички страници (коефициент 3)

 

  • Цената е за автоматична offPage SEO оптимизация в реално време по алгоритъм без аналог, разработен и приложен от Максофт Нет.
   Алгоритъмът е внедрен през 2008 година и е базиран на изградена от компанията CMS система с глобално управление, създадена през 2003 година и поддържаща над 100 000 интернет страници разделени в над 500 сайта.
   Връзките се поставят в страници с актуално, релевантно съдържание.
   Релевантността се контролира в реално време!
   Активирането, изграждането и актуализацията на връзките се управлява от база данни.
  • Цената включва създаване и управление на външни връзки към оптимизирания сайт
  • Цената включва изграждане на социални сигнали във Фейсбук, с пряк ефект върху Гугъл позициите
  • Цената включва осигуряване на допълнителен трафик от сайтове с релевантно съдържание;
  • Цената включва статистики и ръчен мониторинг на резулатите от оптимизацията в Google.
  • Цените включват препоръки за вътрешна сайт оптимизация, редакция на кода и начин на формулиране на текстовете, спазването, на които е важно за постигането на максимална ефективност.
 • Офертата може да се комбинира с ръчна регистрация в директории и по-скъпа SEO оптимизация за Google, предложена от други фирми.
 • За по-добър ефект и по-ниска цена автоматичната SEO оптимизация може да се комбинира с Максофт Нет сървис пакет за поддръжка на сайт

Максофт Нет е единствената фирма, която създаде изцяло българска Система за управление съдържанието на интернет сайтове, интегрираща хостинг с onPage SEO оптимизация.

Максофт е компания, която създаде собствен алгоритъм за Google SEO оптимизиране в интернет без аналог.


Начало /  /  / Как да излизам по-напред в Google

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT