Maksoft.net

Основни понятия свързани с интернет и изграждането на интернет сайтове

Домейн

Домейнът е Вашето име в интернет. Съчетание от символи на латиница, чрез които се отваря Вашият интернет сайт и към който се създават Вашите e-mail адреси.

Регистрацията на домейна е свързано с асоциирането на съответсвието домейн собственик.

При регистрацията на международните домейни COM / NET / ORG / INFO / BIZ важи правото на първият. Т.е. всеки може да заеме исканото от Вас име. Препоръчваме да регистрирате всички имена в интернет, които са свързани с дейност или услуга, която предлагате. Това ще ви гарантира възможности за развитие в бъдеще и ще ви застрахова от опасността друга фирма или лице в интернет да регистрира името преди вас.

Хостинг

Хостингът е услугата, която осигурява физическото пространство на което разполагате сайта си.

Практически това е пространство на компютърна система с достатъчно бърза и надеждна свързаност към интернет пространството. Тази система трябва да осигури високоскоростен и максимално надежден достъп до сайта от всяка точка на интернет.

Система за управление на съдържанието (CMS)

В буквален превод Content Managment System. Системите за управление на съдържанието Ви позволяват да управлявате сами съдържанието на своят интернет сайт в реално време.

SEO (Оптимизация за търсещи машини)

Search Engine Optimization (SEO) в буквален превод означава оптимизация на сайт за търсещи машини. От нея зависи пряко ефективността на Вашите интернет сайтове. От това как е оптимизиран сайтът Ви зависи дали той ще излиза преди или след конкурентите при търсене в Google и други търсещи машини.

Какво е хостинг със CMS и SEO?

Една уникална услуга, която видава възможност сами да контролирате информацията в интернет сайтовете си и осигурява ефективност на Вашето интернет присъствие. В рамките на хостингът ние непрекъснато актуализираме системата за управление на съдържанието и контролираме начина по който се актуализира сайтът Ви с цел максимално добри позиции при търсене в Google. щ

Повече информация по темата на адрес: http://seo.maksoft.net
Въпроси и заявки за оптимизация или изграждане на сайтове на e-mail mk@maksoft.net и телефони 02/846 46 46, 0877 069 596, 0888 846 006, 0896 846 006



Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT