Maksoft.net

Основни акценти  в презентацията  

Интернет като среда за бизнес контакти  и привличане на нови клиенти!

Интернет е море от информация, което можете да използвате за целите на Вашият бизнес. Ако сте малка фирма, за да развиете нови пазари, ако сте голяма структура да наложите имиджа на своята компания и предлаганите продукти.

90% от интернет потребителите стартират своето търсене с Google. Има начини да излезете преди своите конкуренти в резултатите от търсене.

Сериозен бизнес може да се разклати само с няколко негативни мнения- интернет пространството трябва да се следи

Интернет е море от информация
в което е ценно ако информацията за Вашите продукти и услуги излизат преди тези на конкурентните.
Тук не става въпрос просто за поставяне на информацията в един интернет сайт.
Тук говорим за създаването и ОПТИМИЗИРАНЕТО на съвкупност от сайтове, които да обслужват интересите на Вашият бизнес.
Вие вероятно притежавате корпоративен сайт, на който ако хората знаят името на фирмата ви могат да влязат и да намерят информацията, която ги интересува.
Да, но ако искате да привлечете и нови клиенти!
Тези които не познават фирмата ви...
Тогава можете да използвате интернет като място където 100% от компютърните потребители търсят информация!

Интернет е най-евтиният начин за привличане на нови клиенти и развитие на нови пазари.

 

Интернет, изграждане на интернет сайтове, основни понятия


Основни понятия свързани с интернет и изграждането на интернет сайтове

Домейн

Домейнът е Вашето име в интернет. Съчетание от символи на латиница, чрез които се отваря Вашият интернет сайт и към който се създават Вашите e-mail адреси.

Регистрацията на домейна е свързано с асоциирането на съответсвието домейн собственик.

При регистрацията на международните домейни COM / NET / ORG / INFO / BIZ важи правото на първият. Т.е. всеки може да заеме исканото от Вас име. Препоръчваме да регистрирате всички имена в интернет, които са свързани с дейност или услуга, която предлагате. Това ще ви гарантира възможности за развитие в бъдеще и ще ви застрахова от опасността друга фирма или лице в интернет да регистрира името преди вас.

ХостингХостингът е услугата, която осигурява физическото пространство на което разполагате сайта си.

Практически това е пространство на компютърна система с достатъчно бърза и надеждна свързаност към интернет пространството. Тази система трябва да осигури високоскоростен и максимално надежден достъп до сайта от всяка точка на интернет.

Система за управление на съдържанието (CMS)

В буквален превод Content Managment System. Системите за управление на съдържанието Ви позволяват да управлявате сами съдържанието на своят интернет сайт в реално време.

SEO (Оптимизация за търсещи машини)

Search Engine Optimization (SEO) в буквален превод означава оптимизация на сайт за търсещи машини. От нея зависи пряко ефективността на Вашите интернет сайтове. От това как е оптимизиран сайтът Ви зависи дали той ще излиза преди или след конкурентите при търсене в Google и други търсещи машини.

Какво е хостинг със CMS и SEO?

Една уникална услуга, която видава възможност сами да контролирате информацията в интернет сайтовете си и осигурява ефективност на Вашето интернет присъствие. В рамките на хостингът ние непрекъснато актуализираме системата за управление на съдържанието и контролираме начина по който се актуализира сайтът Ви с цел максимално добри позиции при търсене в Google. щ

Повече информация по темата на адрес: http://seo.maksoft.net
Въпроси и заявки за оптимизация или изграждане на сайтове на e-mail mk@maksoft.net  и телефони 02/846 46 46, 0877 069 596, 0888 846 006, 0896 846 006

повече »

Начало /  /  /  /  / Основни акценти в презентацията Интернет като среда за бизнес

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT