A+ / A-

Brand It 2017

Brand It 2017

BrandIt  2017 е текущият рекламен каталог на Максофт. Новият каталог Brand It 2017 съдържа новите модели календари, химикалки и рекламни продукти на Максофт* IPen химикалки, USB памети, преносими зарядни устройства (Power Banks), силиконови и all inclusive гривни, ключодържатели, запалки, менюта и най-пълната гама работни календари на склад с възможност за фирмен печат на склад в България.

Каталог Brand It 2017 се издава от Maksoft- един от най-големите вносители на рекламни сувенири, производител на фирмени календари, печатни рекламни материали и интернет решения за бизнеса. 

Каталог реклама BrandIt 2017 е предназначен за фирми от различни браншове и техните рекламни агенции. Включва голям набор от конкретни продукти и идеи за реклама, продукти и рекламни услуги.

Рекламен каталог BrandIt 2017 е един от малкото печатни български рекламни каталози, които предоставят възможност за онлайн проверка наличностите на рекламни материали. 

Освен рекламни материали Каталог реклама BrandIt 2017 предлага набор от интернет услуги и продукти за изграждане на сайтове, seo оптимизация, управление на онлайн репутация и поддръжка на сайтове. 

Интернет каталог BrandIt 2017 можете да изтеглите в PDF каталог или да разглеждате във Флаш версия. 

Каталог реклама BrandIt 2017 - Вижте онлайн!

Каталог реклама BrandIt 2017 - Изтеглете в PDF формат!

АртикулСтатусКодБройЦена
Каталог Brand It 2017 - 70017 1 2.50


Имате ли нужда от консултация, съвет или оферта за Вашият интернет сайт и/или фейсбук страница? Посочете адреса и отправете Вашето запитване към нас чрез формата по-долу. Ще Ви отговорим бързо!

За определени продукти и количества се ползват Вашата поръчка може да е обект на допълнителни отстъпки!

За валидната в момента отстъпка, моля попълнете запитването!Онлайн каталог и пълна ценова листа можете да свалите от тук!
Цените не включват ДДС. Компанията работи само с фирми!

  • Компанията работи основно с рекламни агенции, търговци на едро и крайни клиенти- фирми.
    За съжаление, не можем да се ангажираме с малки поръчки на частни лица!
  • За спешни въпроси и консултации моля позвънете на телефоните за контакт от тук
  • Плащането е 50% авансово, 50% при получаване на готовата продукция;
  • Ползват се отстъпки за годишен оборот или отстъпки по договор от рекламни агенции и крайни клиенти- фирми;