Maksoft.net

На 27.IX.2018 отбелязваме Ден на туризма и 20 години Google.

Международният ден на туризма

Международният ден на туризма се отбелязва в календара на 27 септември от 1980 г. по решение на Генералната асамблея на Световната организация по туризъм към ООН. С тази инициатива се  привлича вниманието на международната общност към изключително важната роля на екскурзиите, пътуванията и туризма за опознаването на света и контактите между хората. 

Гугъл

Търсачката Google е създадена през 4 септември 1998 година bg.wikipedia.org.

Сайтът Google.com се появява на 27 септември 1998 година

Да, действително в основата си Google е просто един сайт в световната мрежа. Сайт развил множество услуги и невероятен интелект при търсене. 

Първите 5 години от съществуването си търсачката Google се развива в сянката на наложилата се уеб директория yahoo

Името на Google представлява игра на думи и произхожда от думата „гугол“ (googol) - математически термин за число, представено с единица и 100 нули (10100). Към момента служителите на компанията са над 50 000  


27 септември е празник на туризма и технологиите- двете индустрии, които свързват хората. 

Празник на туризма и технологиите
Сайт на туристическа агенция

При изработка на туристически сайт важно е да знаете, че истинската работа започва след активирането на сайта. 5 са най-важните условия, за ефективен уеб сайт на туристическа агенция: 

повече »
Оптимизация сайт

Новите технологии за оптимизация на сайт, интернет маркетинг и уеб PR внедрени в България от Максофт. Интернет маркетинг в социални мрежи и SEO оптимизация в търсещи машини- понятия и подход, цени за маркетинг в интернет. Интернет маркетинг чрез SEO оптимизация, интернет маркетинг в социалните мрежи, интернет маркетинг чрез управление на онлайн репутация и интернет съдържание. 

повече »
SEO одит

Професионалният SEO анализ (SEO одит) на интернет сайт  дава ценна информация за ключовите думи, по които да оптимизирате, предимствата и поведението на Вашите конкурентни, действията за оптимизация, които предприемат те, необходимите подобрения в кода и корекции в съдържанието на сайта Ви и още...

повече »
Поддръжка

Професионалната  поддръжка на сайт включва осигуряването на минимум 9 услуги при корпоративен сайт, 13 при електронен магазин и 15 при новинарски сайт. Цената за маркетинг поддръжка на сайт следва да включва услуги за контрол, SEO оптимизация и разпространение на съдържанието на сайта чрез органичен линк билдинг и социални мрежи. 

повече »

Начало /  /  /  / Празник на туризма и технологиите

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT