Maksoft.net

Реклама в Google

Google Ads (Google Adwords) е платеният метод за оптимизация на Вашите интернет сайтове. Тук ще намерите най-бързия инструмент за анализ и планиране на разходите с Google Ads в България. 

Инструментът за анализ на ключови думи за SEO оптимизация дава месечния обем търсене, по всяка една от ключовите думи и минималната цена на клик за всеки един израз. Така можете мигновено да изчислите и планирате цената за Гугъл Адс реклама

Какво трябва да знаете за Гугъл Адс рекламата?

ПЛЮСОВЕ

  • Заплащане на клик
    Системата "Google AdWords™" дава изключителната възможност за заплащане на `клик`, т.е. Вие заплащате само за потребители видели и кликнали върху рекламата и посетили Вашият сайт. Докато при другите типове заплащане е възможно да платите, без изобщо Вашата реклама да бъде забелязана, то със системата Google AdWords това е практически невъзможно.

  • Таргетирана аудитория
    При рекламата посредством "Google AdWords™" Вие избирате кой да види Вашата реклама, чрез зададен от Вас набор от ключови думи. По този начин можете да сте сигурни, че всяко представяне на Вашето рекламно послание ще бъде пред аудитория, която проявява интерес към предлаганите от Вас продукти или услуги и това условие само по себе си е предпоставка за неколкократно увеличаване на ефективността на Вашата реклама.

  • Полезната реклама
    На рекламата в Google не се гледа, като на чиста реклама. Вашите посляния ще се появат само при избрани от потребителя критерии, т.е. потребителя ще види предлаганите от вас продукти или услуги, когато те наистина са му необходими. В съзнанието на потребителя това е `полезна реклама` и той няма нищо против да разгледа предложенията за продукта който търси. В повечето случаи той дори е доволен от възможността за избор и с удоволствие преминава от един рекламен линк към друг, в търсене на най-доброто предложение.

 

МИНУСИ

Цена за Google Adwords ще расте непрекъснато.

Ако вие например зададете максимална цена на клик 0.50лв, максимален дневен бюджет 10 лева във времето цената на клик ще нарастне, част от Вашите думи ще спрат да се показват в Google Adwords. Освен това при достигане на заложената цена в случая 10 лева=20 клика х 0.50лв рекламата ви ще спре защото е изчерпана по цена.

Именно затова е важно преди да активирате Google Adwords да направите автоматична SEO оптимизация. В противен случай Google Adwords бюджета ще нараства непрекъснато и няма да покриете цялото търсене от ваши клиенти.

Чрез SEO оптимизация по думи ще постигнете предни позиции независимо дали Google Adwords бюджета ви е изчерпан по цена и кампанията ви е активна или не.

Практиката показва, че по този начин ще намалите и около 2 до 5 пъти разходите си за присъствие в Google.

Не на последно място оптимизацията ще ви изведе в предни позиции и в други търсачки, а не само в Google.

Темата за цена на Google Adwords и цена на оптимизация за Google е разгледана подробно на адреса за SEO оптимизация.

 

 

 

 

Проверете потенциалният органичен трафик по интересуващите Ви ключови думи

Ако желаете безплатно да проверим рейтингът на Вашият сайт и да Ви предложим възможности за бърза оптимизация, моля попълнете:

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT