Maksoft.net





Видовете интернет сайтове. Как да използваме различните медии в уеб за управление на корпоративната репутация и за увеличаване на продажбите?
 • корпоративен (фирмен) интернет сайт; 
 • информационни сайтове и блогове; 
 • социални мрежи; 
 • електронни магазини.


Изисквания при управление на корпоративен сайт, фирмен блог, електронен магазин и поведение в социални мрежи. 
Как вашата новина или промоция да достигне до много хора за няколко минути чрез социалните мрежи?
Часовата активност в социалните мрежи.

Каква е разликата между статия в печатно издание, текст за интернет сайт и анонс за социална мрежа?

   

Вирусен маркетинг


Вирусният маркетинг в интернет нашумя с навлизането на социалните мрежи в бита на потребителите. Най-просто казано той се постига с пускането на "вирус" в определена таргет група в социалните мрежи. 

Вирусът всъщност е послание - текст, изображение, впечатление...

Таргет групата са хората лидери на мнение - лицата в социалните мрежи, чиито постове се споделят. Те са носителите на вируса.

Вирусният маркетинг е мощно средство за достигане до широка аудитория за много кратко време. 

Опасностите при работа с вирусен маркетинг са свързани с контрола на посланието в интернет - в един момент разпространението в уеб излиза извън контрола на автора и овладяването на ситуацията може да стане трудно. 

Външна сайт (offSite) оптимизация


off Site оптимизация или външна сайт оптимизация представлява процес на изграждане на връзки от други сайтове към оптимизирания сайт. Целта е оптимизираният сайт да се придвижи на по-предни позиции в Google при търсене по определени думи.

Как се прави автоматична външна оптимизация (offSite SEO)?

 1. Дефинира се максимално голям списък с изрази, по които компанията трябва да изпревари конкурентите; 
 2. Ключовите думи и изрази се класифицират; 
 3. Проверява се релевантността на съдържанието в оптимизирания сайт; 
 4. Осигурява се необходимото за оптимизация съдържание във външни сайтове; 
 5. Поставят се връзки от релевантни страници във външни сайтове към оптимизирания сайт; 
 6. Следи се промяната на позициите в Google по оптимизираните думи.  

Максофт е компанията, която предлага автоматична външна сайт оптимизация. Тази услуга се характеризира с ниска цена, висока ефективност и бърз ефект.

За нови сайтове преди стартиране на автоматична външна сайт (offSite) оптимизация е желателно да се извърши onPage оптимизация на кода и съдържанието и еднократна ръчна регистрация в директории.

 

Какво е SEO?


Search Engine Optimization (SEO) в буквален превод означава оптимизация на сайт за търсещи машини.

В общиият случай това включва вграждането на определен набор мета тагове в кода на сайта, което става невидимо за потребителя, но указва влияние при класифирцирането на сайта Ви от търсещи машини като Google.

На практика SEO оптимизацията е много повече от задължителното вграждане на ключови думи и други основни тагове в кода.

Системата на управление на съдържането на интернет сайтове, с която Максофт Нет разработва интернет сайтовете на всички свои клиенти осигурява автоматично вграждане на ключови думи различни за всяка отделна страница в сайта Ви.

Ние ползваме и допълнителна URL оптимизация за постигане на Google рейтинг без аналог дори за нови сайтове. Това е причина сайтове на наши клиенти да са с много по-висок рейтинг от конкурентни такива също оптимизирани на търсещи машини.

Важно е да се знае че SEO не е просто съвкупност от техники, които някой може да Ви предложи като услуга, която да промени рейтинга Ви с магическа пръчка. SEO е съвкупност от действия, предприемани от Вашата рекламна агенция и Вас самите.

В основата на вашият PR в интернет стои качественото съдържание на сайта. А то може да се постигне само при абсолютен синхрон в работата на Вашите служители и Вашата рекламна агенция.

 

Какво е търсеща машина, директория, социална мрежа


Основните входни точки за сайта Ви. Освен разликите между търсеща машина и директория, за първи път засегнахме темата за ролята на социалните мрежи. Пропуснахме да споменем сайтовете за обяви за ежедневна популяризация на Вашите конкретни оферти към клиентите.

Търсеща машина - интернет система, която сама търси сайта ви по зададено име от потребителя.

Директория- /навигация, търсене/, необходимо е да бъде зададена и предлага връзки към сайтове, разделени по категории. Добавяне на сайт в нова директория – добавяне на връзки. Препоръчително е един сайт да бъде регистриран в максимален брой директории.

Социална мрежа в интернет - тематична мрежа за споделяне и популяризиране на връзки на тема уеб разработка, реклама в интернет, дизайн, електронна търговия, оптимизация.

Сайт за обяви- сайтове в които можете да поместите кратко съобщение, предложение, оферта към клиентите с връзка към Вашият сайт.



Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT