Maksoft.net

Видовете интернет сайтове. Как да използваме различните медии в уеб за управление на корпоративната репутация и за увеличаване на продажбите?
 • корпоративен (фирмен) интернет сайт; 
 • информационни сайтове и блогове; 
 • социални мрежи; 
 • електронни магазини.


Изисквания при управление на корпоративен сайт, фирмен блог, електронен магазин и поведение в социални мрежи. 
Как вашата новина или промоция да достигне до много хора за няколко минути чрез социалните мрежи?
Часовата активност в социалните мрежи.

Каква е разликата между статия в печатно издание, текст за интернет сайт и анонс за социална мрежа?

   

Вирусен маркетинг (Viral Marketing)


Стратегия за налагане на реклама чрез "вирусни" съобщения, разпространявани в социалните мрежи.

"Вирусът: всъщност е послание - текст, изображение, впечатление...

Таргет групата са хората лидери на мнение - лицата в социалните мрежи, чиито постове се споделят. Те са носителите на вируса.

Вирусният маркетинг е мощно средство за достигане до широка аудитория за много кратко време. 

Опасностите при работа с вирусен маркетинг са свързани с контрола на посланието в интернет - в един момент разпространението в уеб излиза извън контрола на автора и овладяването на въздействието става невъзможно. 

Външна сайт (offSite) оптимизация


ОffSite оптимизация или външна сайт оптимизация представлява процес на изграждане на връзки от други сайтове към оптимизирания сайт. Целта е оптимизираният сайт да се придвижи на по-предни позиции в Google при търсене по определени думи.

Как се прави външна сайт оптимизация или офСайт СЕО (offSite SEO)?

 1. Дефинира се максимално голям списък с изрази, по които компанията трябва да изпревари конкурентите; 
 2. Ключовите думи и изрази се класифицират; 
 3. Проверява се релевантността на съдържанието в оптимизирания сайт; 
 4. Осигурява се необходимото за оптимизация съдържание във външни сайтове; 
 5. Поставят се връзки от релевантни страници във външни сайтове към оптимизирания сайт; 
 6. Следи се промяната на позициите в Google по оптимизираните думи.  

Максофт е компанията, която предлага автоматична външна сайт оптимизация. Тази услуга се характеризира с ниска цена, висока ефективност и бърз ефект.

За нови сайтове преди стартиране на автоматична външна сайт (offSite) оптимизация е желателно да се извърши onPage оптимизация на кода и съдържанието и еднократна ръчна регистрация в директории.

 

Какво е SEO?


Search Engine Optimization (SEO) в буквален превод означава оптимизация на сайт за търсещи машини.

В общиият случай това включва вграждането на определен набор мета тагове в кода на сайта, което става невидимо за потребителя, но указва влияние при класифирцирането на сайта Ви от търсещи машини като Google.

На практика SEO оптимизацията е много повече от задължителното вграждане на ключови думи и други основни тагове в кода.

Системата на управление на съдържането на интернет сайтове, с която Максофт Нет разработва интернет сайтовете на всички свои клиенти осигурява автоматично вграждане на ключови думи различни за всяка отделна страница в сайта Ви.

Ние ползваме и допълнителна URL оптимизация за постигане на Google рейтинг без аналог дори за нови сайтове. Това е причина сайтове на наши клиенти да са с много по-висок рейтинг от конкурентни такива също оптимизирани на търсещи машини.

Важно е да се знае че SEO не е просто съвкупност от техники, които някой може да Ви предложи като услуга, която да промени рейтинга Ви с магическа пръчка. SEO е съвкупност от действия, предприемани от Вашата рекламна агенция и Вас самите.

В основата на вашият PR в интернет стои качественото съдържание на сайта. А то може да се постигне само при абсолютен синхрон в работата на Вашите служители и Вашата рекламна агенция.

 

Какво е търсеща машина, директория, социална мрежа


Основните входни точки за сайта Ви. Освен разликите между търсеща машина и директория, за първи път засегнахме темата за ролята на социалните мрежи. Пропуснахме да споменем сайтовете за обяви за ежедневна популяризация на Вашите конкретни оферти към клиентите.

Търсеща машина - интернет система, която сама търси сайта ви по зададено име от потребителя.

Директория- /навигация, търсене/, необходимо е да бъде зададена и предлага връзки към сайтове, разделени по категории. Добавяне на сайт в нова директория – добавяне на връзки. Препоръчително е един сайт да бъде регистриран в максимален брой директории.

Социална мрежа в интернет - тематична мрежа за споделяне и популяризиране на връзки на тема уеб разработка, реклама в интернет, дизайн, електронна търговия, оптимизация.

Сайт за обяви- сайтове в които можете да поместите кратко съобщение, предложение, оферта към клиентите с връзка към Вашият сайт.



Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT