Maksoft.net

Защо да ползвате Социален сателит?

Защо да ползвате именно "Социален сателит"?

Това са информационни сайтове, създадени специално за подобряване и автоматизиране на споделянето на информация между сайта на клиента и социалните мрежи. Според начина, по който се настройват и ползват социалните сателити могат да изпълняват ролята на:

  • сайтове ориентирани към разглеждания и споделяне на информация (събитие, марка, рекламно послание)
  • сайтове ориентирани към директни продажби по телефон 
  • сайтове ориентирани към преливане на трафик от социалната мрежа към желан сайт (за покупки през интернет)
  • "неутрални" сайтове с контролирани търговски оферти, които изтъкват търговските предимства на стока/услуга без да са натрапчиви, но в голям % от кликанията, водят до изгодна за рекламиращия продажба

Най-често социалните сателити включват една или повече от горните функции. 

Как се стартира услугата Нет Трафик - социален сателит?

Услугата стратира в рамките на 3 стъпки, като реализацията и отнема 30 до 55 дни. 

Стъпка 1: Безплатен ORM одит 
След провеждане на безлатен ORM одит върху целевият сайт, продуктите и мрежата на клиента, 
маркетинг и SEO екипът на Максофт предлага най-ефикасното решение за интеграция на Нет Трафик - социални сателити към съществуващият онлайн бизнес на клиента.
Стъпка 2: Маркетингова стратегия за комуникация в уеб
На база резултата от ORM одита, създаваме за клиентите си уеб маркетинг стратегия. 
Различните информационни структури и бизнес модели се нуждаят индивидуално структуриране на външните трафик връзки. Всички те обаче, могат да бъдат групирани в някои от изброените маркетингови концепции:  

  • Социален МЕГАФОН- информационна страница сателит, от която се публикуват едновременни търговски съобщения и разнообразна неостаряваща информация към много и различни социални страници и профили в социални мрежи
  • ДИСКРЕТНА РЕКЛАМНА МРЕЖА от социални сателити - фокусирани върху преливането на клиенти с привидно различни търговски потребности от един или няколко социални страници, към менажирана мрежа от сайтове с търговски послания

Стъпка 3: Стартиране, поддръжка и развитие на социален сателит или мрежа социални сателити
Услугата стартира с качване онлайн на един или повече социални сателити и успоредно изграждане на един или повече социални профили и страници свързани със сателитите.    Развитието се осигурява с абонамент за генериране на качествено съдържание в системата и нейното ръчно и автоматично разпространяване по изградените информационни канали.

Максофт осигурява два вида поддръжка и развитие за Нет Трафик - социални сателити:

  1. Техническа и административна поддръжка: обгрижваме системата да стои онлайн, да Ви класира в търсачките. 
    Асистираме в системната администрация, за да подсигурим, че търговските Ви съобщения достигат до социалните страници и профили.  
  2. Маркетинг и SEO копирайтинг абонамент за социално съдържание: създаваме SEO оптимизирана евъргрийн информация, с която захранваме Facebook и други социални страници

При интерес или други въпроси, позвънете директно на нашите телефони: 
02 846 46 46, 02 846 20 02, 02 846 20 05, 0888 846 006, 0896 846 006

Имате ли нужда от консултация, съвет или оферта за Вашият интернет сайт и/или фейсбук страница? Посочете адреса и отправете Вашето запитване към нас чрез формата по-долу. Ще Ви отговорим бързо!Начало /  /  /  / Защо да ползвате Социален сателит?

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT