Maksoft.net

Известно е, че една от характерните черти на Максофт CMS е, че фирмата развива функционалността на административната част непрекъснато. Същевременно с това се актуализира и начина по който генерираме кода на Вашите сайтове за постигане на предни позиции в Google.

През последните години създадохме и развихме доста допълнения и опции към CMS системата, с която раполагат всички ваши сайтове хоствани при нас. Една от основните възможности в системата е редакция съдържанието на
всяка страницата от вашия сайт. През последните месеци положихме усилия в оптимизирането на текстовия редактор и улесняване на работата с него. Бихме искали да ви уведомим, че предстои поетапно пускане на новата версия на текстовия редактор, в резултат на което е възможно първоначално да не намерите някои от опциите там където сте свикнали.

Ето и накои от предимствата:

 

  1. по-висока скорост на зареждане
  2. по-добро форматиране на съдържанието
  3. включване/изключване на опции, които не са необходими
  4. по-лесна навигация и прикачване на снимки
  5. един редактор за всички - за по-добра поддръжка от страна на администраторите
  6. интуитивно разположение на елементите
  7. премахване на опции, пораждащи проблемно форматиране (font, color...)
  8. подобрена работа с вградени в сайта стилове за текстовете
  9. вграден браузър за снимки, филтриране и бързо търсене на снимки

 

В следващия месец (до 03.03.2012г.) превключването ще бъде поетапно за активни потребители с ниво на достъп по-голямо от 3 с цел тестване и отстраняване на евентуални бъгове. След тази дата всички ще получат достъп до новия редактор. Връщане към старата версия няма да се прави.

Предварително се извиняваме ако този процес ви създаде някакви неудобства. Екипа за уеб разработки на Максофт.Нет се старае винаги да ви предоставя актуални и работещи интернет решения, които да бъдат обновявани периодично.

 


Начало /  /  /  / нов редактор в Максофт CMS за по-добра поддръжка на сайтове

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT