име: парола:


забравена парола
Search
Начало
Въпроси
Принтирай страницата
Цени на интернет сайт

Оферти за изработка на фирмен уеб сайт с Нет Сървис поддръжка на цени от 0 до 2220 лева с българска CMS от Максофт. 

Максофт е компанията създала първата изцяло българска уеб Система за управление на съдържанието (CMS) на интернет сайт, която интегрира хостинга на уеб сайт с вътрешна onPage SEO оптимизация в реално време- Нет Сървис поддръжка. Това осигурява предни позиции в Google (Гугъл) по широк набор от важни за бизнеса ключови думи!

Промо оферти и цени за интернет сайт с българска CMS за уеб редакция директно от клиента и вътрешна Google оптимизация за предни позиции от Максофт.

Максофт предлага интернет сайтове от 1999 година, като към момента поддържа над 120 хиляди уеб страници разделени в над 550 интернет сайта.

Цени и оферти за интернет сайт, изработка на уеб сайт

Ценова листа

Ценова листа за изработка на интернет сайтове, уеб дизайн от Максофт Нет- компанията създала първата изцяло българска система за управление на съдържанието в интернет (CMS), която интегрира поддръжка, хостинг и вътрешна сайт оптимизация (onPage SEO) за предни позиции в Google.

повече »
Пакет малка фирма от 0 до 295лв

Пакет малка фирма - евтин сайт за малка фирма със CMS на цена от 0 до 295лв и възможност на Нет Сървис поддръжка за предни позиции в Гугъл.

повече »
Пакет основен - 640лв

Пакет основен - 640лв : Предназначен за фирми, агенции и хотели с необходимост от представяне на снимкова информация за обекти, продукти или услуги и ограничен бюджет. Предлага възможност за бързо създаване на сайта чрез индивидуално форматирана базова структура.

повече »
Корпоративен база- 1160 (986*) лв

Корпоративен база - 1160лв : Предназначен за фирми, организации и частни лица с желание за създаване на сайт подчинен на корпоративния имидж с възможност за управление и неограничено разширение.

повече »
Корпоративен Екстра - 2220 (1887*) лв

Корпоративен  екстра 2220лв (1887лв при авансово плащане): Предназначен за корпоративни клиенти с желание за изграждане на имиджов сайт с уникална структура и динамични елементи;  

повече »


Цени за изработка на интернет сайт, уеб сайт, оферти интернет сайтове

Изработка на уеб сайт

Реклама
Начало /  / Цени на интернет сайт
© 1999-2015 Maksoft.Net. Всички права запазени