Maksoft.net

Да спасим туризма в България в епидемията от коронавирус

Отворено писмо

от Максофт

до всички ангажирани в туристическия бранш- превозвачи, хотели, агенции, туроператори, медии и държавни институции. 

Максофт е рекламна агенция с над 20 години опит в дигиталния маркетинг в сферата на туризма

Ние осъзнаваме сложността на ситуацията и предизвикателствата, пред които сте изправени и изразяваме своята готовност да Ви помогнем безвъзмездно с всички налични средства и ресурси с които разполагаме, а именно: 

 • Обявяваме нулев месец за всички наши клиенти в туристическия бранш ползващи услугите Нет Сървис поддръжка на интернет сайтове, SEO оптимизация и поддръжка на фейсбук страници. 
  Ние няма да начисляваме такси за период от 2 месеца считано от 13 март до 12 май включително по активни и нови договори за услугите; 
 • Предоставяме възможност за разпространение на всички важни съобщения към Вашите клиенти.
  Това може да включва както постове в едни от най-големите фейсбук страници в областта на туризма, които Максофт поддържа- Да рекламираме България www.facebook.com/bulgariatourism  и Туризъм, екскурзии, почивки пътувания www.facebook.com/ekskurzii
  така и изграждане на цялостна трафик фуния към сайтовете Ви. 
  За целта моля да се свържете с нас чрез съобщение в страниците, по електронна поща или чрез контактните форми в сайта. Важно е да предоставите релевантни адреси в интернет сайта си, прес съобщение или свободен текст. 
 • Предоставяме допълнителен 1 месец безплатна трафик фуния към Вашия сайт и/или фейсбук страница в една от най-големите страници за Туризъм, екскурзии, почивки и пътувания www.facebook.com/ekskurzii

 • Предоставяме до 30 дни гратисен период за всеки нов договор за SEO Оптимизация или поддръжка на Фейсбук страница; 

 • Предлагаме Ви и всички други уеб маркетинг инструменти, с които разполагаме с цел оптимално справяне и излизане от кризата, която предстои в туристическия бранш

 

Google SEO Оптимизация


Без аналог като архитектура  е алгоритъмът за органична външна Google SEO  оптимизация на сайт от Максофт. СЕО оптимизирането включва: 

повече »

Нет Трафик Сателити


Нет Трафик Сателити са информационните сайтове, които предоставят независима информация за Вашите продукти и довеждат клиентите до Вашият сайт.

повече »

Нет Трафик Фуния


Как да осигурите поне 10 пъти по-голям органичен трафик към сайта си от Google и Фейсбук, чрез Нет Трафик фуния? 

повече »

Социален Мегафон


Социален Мегафон или как реално се разпространява информация от интернет сайт, директно към Вашите читатели и клиенти? Ето начин Вашите продукти, новини и промоции да достигнат до органична аудитория без имейл маркетинг?

повече »

Начало /  /  /  / Да спасим туризма в България

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT