Maksoft.net

Тук даваме адресите на някои от българските социални мрежи- сайтове за споделяне на информация. Удобен начин за бързо споделяне на информация. 

За разлика от известните междунарони социални мрежи като facebook и linked in броят хора до които ще достигне посланието Ви е ограничен, но споделянето може да донесе косвен ефект върху Гугъл позицията на споделената интернет страница. 

Някои от популярните преди години българки социални мрежи вече не фунционират. Това са ping.bg, web-bg.com...

От съществено значение за налагане на корепоративен имидж е организирането на собствени или на обслужващата ви агенция блогове, които да се ползват за връзки в социалните мрежи.

Оптималното решение за оптимизация на всяка новина или промоция във Вашите сайтове е създаването на социален мегафон- незавбавно популяризиране на актуализираната информация от Вашите сайтове чрез анонс с връзка от релеватнтни източници- информационни сайтове, блогове и социални мрежи. 

 

 

Иновациите от Максофт

IT Иновациите от МАКСОФТ по години от 1992 до 2021 година:

повече »
Какво е Максофт CMS

Максофт CMS система за управление на съдържанието е първата изцяло българска уеб система за редакция съдържание на сайт, която интегрира хостинг с Google вътрешна оптимизация.

повече »
Какво отличава сайтовете изградени от Максофт Нет

Сайтовете изградени от Максофт Нет имат някои предимства, които други компании не могат да предложат:

повече »
Хостинг със CMS и SEO

Максофт е компания, която интегрира CMS (Системата за управление на съдържанието) и SEO (Оптимизацията на сайта за търсещи машини) в рамките на Вашият хостинг.

повече »
Какво е хостинг със CMS?

Вече много фирми предлагат хостинг пакети при пределно ниски цени, включително безплатно. Коя да изберете е въпрос на предпочитание и потребности. В повечето случаи Ви се осигурява дисково пространство и FTP достъп до него, чрез който можете да качите готов сайт.

повече »
Система за управление на съдържанието (CMS)

Какво е CMS или Система за управление на съдържанието на интернет сайтове (сайт). Система за управление съдържанието на интернет сайтове (CMS - Content Management System) представлява функционалност, позволяваща на клиента да редактира сам съдържанието в сайтовете си. Има различни безплатни и платени CMS. Особеността при Maksoft CMS е, че е изцяло българска разработка, която интегрира хостинг, CMS, SEO, CRM функционалности, поддържа се в реално време и има вградена динамична вътрешна оптимизация за предни позиции в Google.

повече »
Цени за поддръжка на сайт

Цени и ценови пакети за поддръжка на интернет уеб сайт с Нет Сървис. Цени за поддръжка на сайт с осигурена система за управление на съдържанието (CMS), динамична външна и вътрешна сайт оптимизация за Google (SEO), SEO копирайтинг услуги, CRM функции

повече »

Начало /  /  /  /  / Популярни социални мрежи в България

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT