Maksoft.net

Поддръжка сайт

Нет Сървис контент и Нет Сървис Pro Content са двете най-успешни опции за контент поддръжка на интернет сайт. 

За целта се ползват възможностите за синдикиране на контент чрез първата изцяло българска система за управление съдържанието на интернет сайтове, която дава възможност за органичен линк билдинг при всяка промяна в съдържанието. 

Максофт CMS е система за управление на съдържанието създадена през 2003 година, която към момента управлява над 100 000 интернет страници на фирми от различни браншове. 

Идеята се крие във SaaS (Software as a Service) технологията, която позволява да се интегрира хостинга, системата за управление на съдържанието, техническата и контент поддръжката в една комплексна услуга. 

Нет Сървис Контент поддръжката на сайтове се осигурява както на сайтове създадени въху Максофт CMS, така и на сайтове изградени на платформи като Wordpress, Joomla и други. 

Ползвайки Контент поддръжка на сайт вие получавате мигновено изграждане на връзки и споделяне на всяка ценна нова информация в рамките поддръжката на сайта. Това свежда дигиталния маркетинг на съдържанието само до SEO копирайтинг и публикация на текстовете в сайта. 

 

 

Ако желаете безплатно да проверим рейтингът на Вашият сайт и да Ви предложим възможности за бърза оптимизация, моля попълнете:

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT