Maksoft.net

За фирмата


Максофт
(Maksoft) е рекламна агенция с над 25 години опит със собствени разработки в областта на уеб дизайна, SEO оптимизацията и дигиталния маркетинг. 

Компанията е създадена през 1992 година като рекламна агенция, през 1999 година създава първият голям български сайт за безплатни обяви, през 2003 активира първата българска SaaS система за управление съдържанието на интернет сайтове, през 2008 алгоритъм за външна SEO сайт оптимизация, в периода 2012-2018 година собствена интеграция на основните услуги в дигиталния маркетинг- Нет Сървис, Трафик Фуния и Трафик мегафон. 

Максофт (Maksoft) е активна, печеливша фирма и развива и разпределя услугите си в три рекламни направления:

 1. Рекламни материали и продуктова реклама

 2. Уеб дизайн, поддръжка и SEO оптимизация на интернет сайтове 

 3. Интернет популяризация, дигитален маркетинг и реклама
   

Най-важното за нас:

В областта на рекламните материали:

 • Максофт е един от най-големите търговци на рекламни сувенири и текстилни изделия със собствена складова база и широко портфолио продукти на склад

 • Максофт е основен вносител на химикалки, запалки и други промоционални артикули от Европа и Китай при отлични условия за брандиран внос

 • Максофт работи: на едро, на дребно и с посредничеството на стотици рекламни студия

В областта на печатните материали:

 • Максофт предлага висококачествен офсетов печат във високотехнологични бази на преференциални цени;

 • Максофт е най-големият издателна работни календари в България;

 • Максофт осигурява възможност за отпечатване на индивидуални персонализирани рекламни материали (покани, оферти, каталози, календари и др.)

В областта на интернет технологиите:

 • Максофт е единствената фирма, която създаде изцяло българска Система за управление съдържанието на интернет сайтове (CMS), интегрираща хостинг, CMS с onPage и offPage SEO оптимизация за челни позиции в Google класиранията
 • Максофт създаде уникален алгоритъм за offPage SEO оптимизация на сайтове за търсещи машини по ключови думи с ясно измерими резултати
 • Максофт CMS системата поддържа над 120 000 страници разделени в над 500 сайта

 

Политика на работа

Услугите ни се характеризират с високо качество и ниски цени с оглед възприетата политика на договаряне на годишни обеми със сериозни инвеститори в големи полиграфически бази.

Чрез портални сайтове фирмата има за цел да осигури максимално безпристрастен контрол контрол върху цените и качеството на полиграфическата и рекламната продукция.

Компанията взаимодейства активно с фирмите в бранша с цел максимална прозрачност и коректност в цените и условията за работа.


Имате ли нужда от консултация, съвет или оферта за Вашият интернет сайт и/или фейсбук страница? Посочете адреса и отправете Вашето запитване към нас чрез формата по-долу. Ще Ви отговорим бързо!


Начало /  / За фирмата

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT