Maksoft.net

IT Иновациите от МАКСОФТ по години от 1992 до 2024 година:

  • 1992 година – основаване на компанията в София

  • 1998 година – фирмата открива отдел за уеб дизайн и интернет реклама

  • 2003 година - компанията внедрява първата изцяло българска система за управление съдържанието на интернет сайтове, която интегрира хостинг и вътрешна сайт SEO оптимизация

  • 2008 година - изполвайки възможността на Максофт CMS да контролира глобално съдържанието, компанията активира услугата автоматична SEO оптимизация, която е отворена за клиенти на фирмата или сайтове разработени от външни компании

  • 2010 година - компанията вече използва алгоритъма за SEO оптимизация за ORM услуги по управление на онлайн репутация в помощ на ПР агенции и чрез директни договори с корпоративни клиенти.

  • 2014 година – създаден е модул за интернет продажби от софтуер TickSys през Максофт CMS. Системата позволява онлайн поръчка на билети и отразяване на наличности в реално време.

  • 2014 година – стратирани са три нови услуги в областта на интернет маркетинга: 
    > Трафик Фуния: бърза оптимизация за търсачки
    > Трафик и Социални Сателити: създаване на собствена мрежа за продажби и реклама
    > Социален Мегафон: услуга за едноврeменно публикуване на реклами и новини с един клик в TOP социалните мрежи 

Иновациите в интернет създадени, внедрени и поддържани от Максофт са представяни в НДК на Реклама Експо, туристическото изложение Ваканция и Спа Експо, строителното изложение Стройко, на презентации във Варна, София, Плевен, Враца, на международния икономически форум Дунав в Монтана. 

Компанията работи и като подизпълнител с много от рекламните, ПР и маркетинг агенции в България и е отворена за нови партньорства. 

2024



Начало /  / Иновациите от Максофт

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT