Maksoft.net

Предимствата на най-ползваният и достъпен метод за интернет реклама.

  1. Заплащане на клик
    Системата "Google AdWords™" дава изключителната възможност за заплащане на `клик`, т.е. Вие заплащате само за потребители видели и кликнали върху рекламата и посетили Вашият сайт. Докато при другите типове заплащане е възможно да платите, без изобщо Вашата реклама да бъде забелязана, то със системата Google AdWords това е практически невъзможно.

  2. Таргетирана аудитория
    При рекламата посредством "Google AdWords™" Вие избирате кой да види Вашата реклама, чрез зададен от Вас набор от ключови думи. По този начин можете да сте сигурни, че всяко представяне на Вашето рекламно послание ще бъде пред аудитория, която проявява интерес към предлаганите от Вас продукти или услуги и това условие само по себе си е предпоставка за неколкократно увеличаване на ефективността на Вашата реклама.

  3. Полезната реклама
    На рекламата в Google не се гледа, като на чиста реклама. Вашите посляния ще се появат само при избрани от потребителя критерии, т.е. потребителя ще види предлаганите от вас продукти или услуги, когато те наистина са му необходими. В съзнанието на потребителя това е `полезна реклама` и той няма нищо против да разгледа предложенията за продукта който търси. В повечето случаи той дори е доволен от възможността за избор и с удоволствие преминава от един рекламен линк към друг, в търсене на най-доброто предложение.


Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT