Maksoft.net

Променихме над 120 сайта за 5 дни

Максофт успя да промени динамично дизайна за мобилни устройства на над 120 сайта в рамките на 5 дни. Последното направихме, за да отговорим максимално адекватно на новите изисквания за мобилно съдържание. 

Mobilegedon или промяната, която засега милиони сайтове в световен мащаб със сигурност ще размести резултатите от търсене и в България. 

Ако Вашият сайт е правен преди повече от 2 години, той със сигурност не отговаря на тези изисквания. Защото понятията адаптивен / responsive дизайн се наложиха едва през последните 24 месеца. 

За сайтовете, които нямат адаптивен дизайн ние направихме тази промяна глобално с възможностите, които позволява първата динамична Българска Система за управление на съдържанието на интернет сайтове. 

 

За Максофт


Максофт е рекламна агенция с дейност от 1996 година. Фирмата се занимава с изграждане на интернет сайтове и интернет реклама от 1999 година. През 2003 година компанията пуска първата изцяло българска система за управление съдържанието на интернет сайтове, която интегрира хостинг и вътрешна сайт SEO оптимизация.

Понастоящем CMS системата на Максофт поддържа над 120 000 страници разделени в над 500 сайта на малки средни и големи български фирми.

През 2008 година изполвайки възможността на Максофт CMS да контролира глобално съдържанието, компанията активира услугата автоматична SEO оптимизация, която е отворена за клиенти на фирмата или сайтове разработени от външни компании.

През 2010 година компанията започва да използва алгоритъма за външна сайт оптимизация в областта на интернет PR-a и управление на онлайн репутацията.

Компанията се представлява от Мартин Каменов.

 

 

Иновациите от Максофт


IT Иновациите от МАКСОФТ по години от 1992 до 2024 година:

  • 1992 година – основаване на компанията в София

  • 1998 година – фирмата открива отдел за уеб дизайн и интернет реклама

  • 2003 година - компанията внедрява първата изцяло българска система за управление съдържанието на интернет сайтове, която интегрира хостинг и вътрешна сайт SEO оптимизация

  • 2008 година - изполвайки възможността на Максофт CMS да контролира глобално съдържанието, компанията активира услугата автоматична SEO оптимизация, която е отворена за клиенти на фирмата или сайтове разработени от външни компании

  • 2010 година - компанията вече използва алгоритъма за SEO оптимизация за ORM услуги по управление на онлайн репутация в помощ на ПР агенции и чрез директни договори с корпоративни клиенти.

  • 2014 година – създаден е модул за интернет продажби от софтуер TickSys през Максофт CMS. Системата позволява онлайн поръчка на билети и отразяване на наличности в реално време.

  • 2014 година – стратирани са три нови услуги в областта на интернет маркетинга: 
    > Трафик Фуния: бърза оптимизация за търсачки
    > Трафик и Социални Сателити: създаване на собствена мрежа за продажби и реклама
    > Социален Мегафон: услуга за едноврeменно публикуване на реклами и новини с един клик в TOP социалните мрежи 

Иновациите в интернет създадени, внедрени и поддържани от Максофт са представяни в НДК на Реклама Експо, туристическото изложение Ваканция и Спа Експо, строителното изложение Стройко, на презентации във Варна, София, Плевен, Враца, на международния икономически форум Дунав в Монтана. 

Компанията работи и като подизпълнител с много от рекламните, ПР и маркетинг агенции в България и е отворена за нови партньорства. 

2024



Начало /  /  /  / Променихме над 120 сайта за 5 дни

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT