Maksoft.net

Google търсене - оптимизация за търсачки

По-кои думи и изрази да излизате напред в Google? Точният анализ е много важен. Има прекалено много инструменти за анализ най-лесният от които са просто сродните търсения, които Google показва под резултатите от търсене. 

Думите и изразите, по които искате да излизате напред трябва да са много. Несериозно е някой да ви оптимизира по 3, 4 или 5 думи само, защото по останалите сродни търсяния напред в Google ще излизат вашите конкуренти. 

Не очаквайте, че е нужно просто да зададете избраните ключови думи в кода или че това е SEO оптимизация. НЕ! Ключовите думи в кода на сайта при липса на релевантно съдържание са практически не само ненужни, но и вредни- те ще поставя сайта Ви назад в резултатите на Гугъл, а не НАПРЕД!

След като сте определили ключовите думи, по които искате да излизате напред е нужно да осигурите релевантни текстове в своят сайт. SEO оптимизация без наличие на текстове е кауза обречена на неуспех. 

При създаването и поставянето на текстовете в своят интернет сайт е много важно да спазвате принципите за релевантност на съдържанието.

Ако имате и най-малки опасение, че няма да се справите наемете SEO копирайтинг специалист или възложете създаването и наливането на текстове на фирма с опит в SEO копирайтинга. 


Начало /  /  / Как да излизам по-напред в Google

Следвайте ни

Запитване

Максофт.БГ Максофт.НЕТ BrandIT